Crash courses i effektmätning

Lär dig effektmätning online med lärarledda kurser på olika nivåer!

För dig som vill vässa dina kunskaper i effektmätning

Effektakademins crash courses riktar sig till verksamheter inom näringsliv, offentlig sektor, civilsamhälle och akademin som vill bli ännu vassare på att mäta, visa och öka sina effekter på människor och miljö.

  • Lär dig mycket på kort tid!
  • Få konkreta verktyg och tips som direkt kan omsättas i praktiken
  • Olika nivåer för kontinuerlig utveckling
  • Få ett diplom som du kan dela på LinkedIn och i ditt CV

Under 2023 hade vi över 500 kursdeltaganden på våra crash courses. Några av de som deltagit kommer ifrån:

Effektrapportering i världsklass

00008
849kr
Vägen till en riktigt vass effektrapport - och vad du inte får missa!
Finns i lager
1
Produktdetaljer
Format: Digital, förinspelad
Längd: 1:05
Diplomering: Ja
Nivå: NIVÅ 2 - Bygger vidare
Språk: Svenska

Vägen till en riktigt vass effektrapport

För de flesta organisationer är det viktigt att synliggöra sin effekt. Syftet varierar och kan vara allt ifrån att vinna finansiering, till att stärka sitt varumärke, till att få de egna medarbetarna att känna stolthet och motivation. Eller så ligger fokus på att efterleva de krav som ställs av olika sorters regelverk.

I denna crash course zoomar vi in på den årliga effektrapport som de flesta ideella organisationer skapar och kommunicerar till externa intressenter. Vi går igenom vad en rapport måste innehålla, därefter delger vi konkreta tips och verktyg för hur man kan nå upp till best practice struktur och innehåll för att imponera på partners och finansiärer.

Kursen passar framförallt er som tillhör en ideell organisation, eller som begär rapportering från ideella organisationer - men många punkter är även tillämpbara för organisationer i privat och offentlig sektor.

Denna kurs är förinspelad. En kursplats gäller för en person. Observera att om ni är flera kursdeltagare behöver ni köpa en kursplats per person.

Spara denna produkt för senare användning

Vanliga frågor och svar

Kurserna i Effektakademien är tillgängliga för alla, tidigare deltagare kommer från idéburen, privat och offentlig sektor samt akademin. De organisationer som är medlemmar i Effektfullt får mellan 25-40 % rabatt på alla kurser. Professionellt medlemskap i Effektfullt kostar från 1200 kr per organisation och år. Läs mer och ansök!