Crash courses i effektmätning

Lär dig effektmätning online med lärarledda kurser på olika nivåer!

För dig som vill vässa dina kunskaper i effektmätning

Effektakademins crash courses riktar sig till verksamheter inom näringsliv, offentlig sektor, civilsamhälle och akademin som vill bli ännu vassare på att mäta, visa och öka sina effekter på människor och miljö.

  • Lär dig mycket på kort tid!
  • Få konkreta verktyg och tips som direkt kan omsättas i praktiken
  • Olika nivåer för kontinuerlig utveckling
  • Få ett diplom som du kan dela på LinkedIn och i ditt CV

Under 2023 hade vi över 500 kursdeltaganden på våra crash courses. Några av de som deltagit kommer ifrån:

Visa effekt

00007
1 698kr
Bli en mästare på att synliggöra med 2 utvalda kurser.
Finns i lager
1
Produktdetaljer
Format: Digital, lärarledd
Längd: 1,5h x 3
Diplomering: Ja
Nivå: NIVÅ 2 - Bygger vidare
Språk: Svenska

Bli en mästare på att synliggöra er effekt

Detta kurspaket vänder sig till dig som vill bli en mästare på att visa antingen effektpotential eller effekt, det kan vara för att vinna finansiering, motivera medarbetarna eller stärka varumärket och vinna allmänhetens tillit. Kurserna riktar sig till dig som inom ramen för din roll arbetar med att söka finansiering för samhällsnyttiga ändamål eller för dig som kommunicerar effekt, exempelvis som kommunikatör. Kurspaketet består av två utvalda kurser som hjälper dig att ta din effektkommunikation till en ny nivå!

Effektrapportering i världsklass - I denna crash course zoomar vi in på den årliga effektrapport som de flesta ideella organisationer skapar och kommunicerar till externa intressenter. Vi går igenom vad en rapport måste innehålla, därefter delger vi konkreta tips och verktyg för hur man kan nå upp till best practice struktur och innehåll för att imponera på partners och finansiärer.

Effektpotential i bidragsansökningar - Varje år ansöker tusentals organisationer om finansiering med målet att just deras projekt ska erhålla stöd. Konkurrensen är stenhård och ställer höga krav på att vi på ett övertygande sätt kan visa finansiärer att vårt projekt behövs och kommer göra stor nytta - större nytta än andra sökande projekt. I denna crash course ger vi konkret vägledning och exempel på hur man kan besvara vanligt förekommande ansökningsfrågor för att synliggöra ett projekts potential för effekt och öka chansen för stöd.
Spara denna produkt för senare användning

Vanliga frågor och svar

Kurserna i Effektakademien är tillgängliga för alla, tidigare deltagare kommer från idéburen, privat och offentlig sektor samt akademin. De organisationer som är medlemmar i Effektfullt får mellan 25-40 % rabatt på alla kurser. Professionellt medlemskap i Effektfullt kostar från 1200 kr per organisation och år. Läs mer och ansök!