Impact for Executives

En chefsutbildning i att styra din verksamhet mot att uppnå mätbar samhällsnytta

Accelerera er samhällsnytta genom ditt ledarskap

Många verksamheter brottas med att mäta och visa vilka effekter deras arbete har på människor och miljö. Genom Effektfullts chefsutbildning i effektstyrning rustas du med verktygslådan och kunskapen för att skapa en kultur och struktur som styr din verksamhet mot att mäta, öka och visa den samhällsnytta ni bidrar till. Som effektdriven organisation kan ni accelerera era möjligheter att vinna intressenters förtroende, öka er konkurrenskraft och göra ännu större social och miljömässig skillnad.

Redo att styra din verksamhet mot effekt?

Datum: 14 mars 2024 kl. 09.00 - 17.00
Plats: Hos Effektfullt på Götgatan 22A i Stockholm
För vem: Utbildningen är exklusiv för individer i chefsposition, ledningsgrupp eller styrelse inom näringslivet, civilsamhället och offentlig sektor.
Pris: Ideella organisationer 6 960 ex. moms|Övriga 7 960 kr ex. moms
Är din verksamhet medlem i Effektfullt? Då får ni 1000 kr i rabatt per deltagare. Bli medlem för 400 kr/år.

Ledarutbildning inom social hållbarhet

Detta får du med dig

Impact for Executives är en chefsutbildning i hur du styr din verksamhet mot att uppnå mätbar samhällsnytta. Genom utbildningen får du med dig:

Kunskap om centrala begrepp inom effektmätning och effektstyrning, och vägledning i hur du kan implementera ett gemensamt språk i din verksamhet.

Verktyg i hur du får med dig resten av ledningen och medarbetare i ett effektorienterat mindest och hur du skapar en kultur och struktur inriktad mot att mäta, öka och visa er verksamhets samhällsnytta.

Hur du kan använda effektmätning i styrmodeller och beslutsunderlag.

Nätverk och erfarenhetsutbyte med effektdrivna ledare från näringsliv, civilsamhälle och offentlig sektor, både under och efter kursen.

Konkreta och lättanvända mallar och checklistor som hjälper dig att direkt börja tillämpa dina medtag från kursen i din verksamhet.

Tidigare deltagare har haft titlar så som Chief Sustainability Officer, styrelseordförande, avdelningschef för hållbar samhällsplanering, ekonomichef, verksamhetschef, chef för forskning och samhälle, generalsekreterare, kanslichef, stabschef, mfl. och kommit från bland andra dessa verksamheter:

Jag kan varmt rekommendera Effektfullts Master Class i effektmätning! Annica är en superproffsig och kunnig kursledare och jag tar med mig många matnyttiga modeller och lärdomar som jag kommer ha stor användning av i mitt arbete. Det faktum att deltagarna kommer från olika sektorer ger en extra värdefull dimension, då vi arbetar med sociala insatser från olika perspektiv men ofta med samma målbild.

Anette Konar Riple
Head of Social Sustainability
Heimstaden

Jag känner igen ett pedagogiskt utförande när jag får ta del av det och måste säga att Effektfullts kurser är bland de bästa jag någonsin har deltagit i. Upplysande teori varvas med träffsäkra exempel och konkretioner, tilltalet genomgående sympatiskt och medryckande. Jag rekommenderar mer än gärna Effektfullt till den organisation eller person som vill förstå mer om hur effektmätning kan göras både effektiv och engagerande.

Dennis Hjelmström
Verksamhetschef, för- och grundskola. Skol- och Fritidsförvaltningen
Helsingborgs stad

Program

08.30-09.00 Kaffe och välkomstmingel

09.00-12.00 Förmiddagspass

12.00-13.00 Gemensam lunch

13.00-16.00 Eftermiddagspass

16.00-17.00 Impact After Work

Deltagande i kursen berättigar till ett diplom som du kan använda för att visa upp dina nyvunna färdigheter inom effektstyrning.

Vill du styra din verksamhet mot ännu större samhällsnytta?

Tillsammans med andra ledare får du kunskap och verktyg för att utveckla en strategisk effektstyrning i din verksamhet. Kursen har begränsat antal platser - skicka din ansökan idag för att säkra en plats.

emelie j

Emelie Joachimsson

KURSLEDARE

Emelie Joachimsson är sakkunnig i effektmätning på Effektfullt. Hon har mångårig erfarenhet som verksamhetscontroller i offentlig och privat sektor. I sin tidigare roll har Emelie i synnerhet arbetat med att utveckla privata och offentliga organisationers verksamhetsuppföljning. Emelie har bland annat utbildat chefer i effektmätning och implementerat nya arbetssätt för uppföljning och resultatredovisning. Hon har även mångårig erfarenhet inom rådgivning, strategi- och ledningsgruppsarbete inom offentlig sektor. Emelie har en magisterexamen i statsvetenskap från Södertörns högskola.